Jouki Tikkanen rytmisen voimistelun EM-neliottelun finaaliin

Rekolan Raikkaan Jouki Tikkanen edustaa Suomea rytmisen voimistelun Euroopan mestaruuskilpailuissa 14.-20.6.2016 Israelissa.

Jouki on saanut Suomelle toisen maapaikan neliottelun finaaliin, johon osallistujat karsittiin vuosi sitten Minskin EM-kisan neliottelun perusteella

Ohessa linkki koko Suomen EM-joukkueeseen:
http://www.voimistelu.fi/fi/Uutiset-ja-materiaalit/Uutishuone/Artikkeli/ArticleId/932?ArticlesCategories=23&Return=102


Seuraavat neljä kuvaa Joukista ovat Bukarestin GP-kilpailusta 2016, kuvaaja Bernd Thierol

Jouki Tikkanen – rytmisen voimistelun Suomen mestari

Jouki Tikkanen valittiin Sonera Next Generation -tiimiin

Rekolan Raikkaan rytminen voimistelija Jouki Tikkanen on mukana tänään 25.11.2014 julkistetussa uudessa Sonera Next Generation -tiimissä. Sopimuskausi on kolmivuotinen ja siihen kuuluu 20 urheilijaa. Voimistelijoista mukaan pääsi kaksi urheilijaa, telinevoimistelija Tomi Tuuha jo kolmannelle kaudelle ja Jouki ensimmäiselle kaudelle.

Joukille sopimus merkitsee, että TeliaSonera Finland on pääyhteistyökumppani koko sopimuskauden ajan. Jouki käyttää logotunnusta Sonera Next Generation.

Tiimiin haki kaikkiaan 360 urheilijaa. Valitut 20 kävi tiukan ja monipuoliseen asiantuntemukseen perustuneen seulan läpi, kertoi tiimiä johtava Anna Sorainen julkistamistilaisuudessa.

Lisää valinnoista Voimisteluliiton linkistä:
http://www.voimistelu.fi/?x82360=7825356

Jouki Tikkanen on aloittanut yhteistyön espanjalaisen DVillena Sportin kanssa

Jouki Tikkanen on solminut yhteistyösopimuksen espanjalaisen DVillena Sportin kanssa kaudelle 1.11.2014 – 31.12.2016.

DVillena Sport tuottaa ja myy voimistelutarvikkeita, mm. harjoitteluasuja ja rytmisen voimistelun tossuja. Joukin tehtäviin yhteistyössä kuuluvat yhtiön voimistelutossujen käyttö sopimuskauden ajan ja osallistuminen yhtiön järjestämiin Masters Classes -tapahtumiin.

Suomessa DVillena Sportin tossumalleja myy Piruetti.

Kaikkiin malleihin pääsee tutustumaan yhtiön verkkosivuilla, jossa on myös nettikauppa.
Yhtiön tuotteisiin voi tutustua osoitteessa: dvillena.com
Yhtiötä voi seurata Facebookissa osoitteessa: facebook.com/dvillena.sport

Jouki Tikkanen aloitti valmentautumisen Rion karsintaan

Jouki Tikkanen valmistautuu jo vuoden 2015 kilpailukauteen, jonka päätavoite on syyskuun toisella viikolla kilpailtava MM-kisa Stuttgartissa Saksassa. Kisa on samalla Rio de Janeiron olympialaisten ensimmäinen karsinta.

Tämän vuoden MM-kisa tuotti Joukille odotuksiakin paremman tuloksen, neliottelun MM-finaalipaikan ja finaalissa sijoituksen 17/24 (karsinnan sijoitus 22/108). Kilpailun jälkeen analysoitiin kautta ja päädyttiin painottamaan harjoittelussa koreografioiden parantamista.

Jouki aloitti uuden valmennuksellisen painopisteen mukaisen työskentelynsä lokakuun puolivälissä Suomalaisen Voimisteluseuran avoimella kansainvälisellä leirillä Kisakalliossa. Leirin valkovenäläinen valmentaja Katsiaryna Bialiauskaya työskenteli Joukin kanssa ja tuloksena oli uusi nauhaohjelma. Vanhoista ohjelmista pidettiin pallo-ohjelma, jonka koreografina on Tatjana Golovina. Pallo-ohjelmaa on kuitenkin MM-kisan jälkeen vaikeutettu hieman.

Joukin vastuuvalmentaja Titta Heikkilä on aloittanut uuden yhteistyön Azerbaidzanin pääkaupungissa Bakussa sijaitsevan valmennuskeskuksen kanssa. Jouki, Titta ja kolme nuorta Tampereen Voimisteluseuran voimistelijaa matkustivat lauantaina 8.11. leirille Bakuun. Joukille tehdään leirillä uudet vanne- ja keilaohjelmat. Koreografina ja valmentajana on Mariana Vasilieva, joka on tunnettu upeista koreografioistaan mm. Maria Durundalle ja Lala Yusifovalle.

Joukilla oli kiireinen lähtöviikko Bakuun, kun ohjelmassa oli paljon muutakin jännittävää. Torstaiaamuna hän oli Tampereella rytmisen maajoukkuevaatettaja Piruetin vieraana. Samana iltana Urheiluruutu kuvasi häntä Tampereella Ikurin hallissa ja perjantaiaamuna kotona Rekolassa.
Urheiluruudun ohjelma lähetetään lauantaina 15.11. klo 20.30 alkavassa TV-yhden pääuutislähetyksessä ja pidennetty versio kuvauksista sunnuntaina 16.11. urheilun erikoislähetyksessä YLE:n kanavilla.

suomalaiset_saapuivat_bakuun.jpg

Suomalaiset ovat saapuneet Bakuun aamuyöllä 9.11. Ensimmäisenä päivänä oli ohjelmassa kiertoajelu. Kuvassa vasemmalta Saana Korhonen, Jouki Tikkanen, Emilia Minkkinen ja Lila Vanhamäki.

urheiluruudun_kuvaukset.jpg

Joukin päähän on kiinnitetty avustava kamera Urheiluruudun kuvauksissa Ikurin hallissa.

piruetin_vieraana.jpg

Jouki Piruetin vieraana Tampereella.

Jouki Tikkanen päätti kisakautensa Berlin Mastersissa

joukiberlin6.jpg

Rekolan Raikkaan huippuvoimistelija Jouki Tikkanen valittiin Suomen edustajaksi Grand Prix Finaaliin Saksaan. Hän voimisteli eheän 4-ottelun (62,600), ja pääsi lähelle ennätyspisteitään. Kisassa pisteet olivat tiukassa: pistetaso oli MM-kilpailua vastaava.

Tikkasen kisa alkoi epäonnekkaasti, kun pallon (15,150) vaikea aloitusheitto lipsahti ohi jalkojen. Pallo oli muuten kohtuullinen, mutta riskien kiinniotot olivat epämääräiset. Keila (15,800) oli jo lähellä Joukin parasta tasoa. Vaikeusosat olivat laadukkaat, kuten yleensäkin, ja suoritus vapautunut.

Nauha (15,750) oli Joukin kilpailun onnistunein ohjelma. Suorituspisteistäkin näkee hänen kehittyneen välineenkäsittelyssä ja musiikintulkinnassa. 16 pistettä jäi rikkomatta, sillä arvokas yhden pisteen arvoinen ristivaakapiruetti tömähti ennen aikojaan alas, ja vaikeusosan menetyksen lisäksi tuomarit pääsivät kirjaamaan puolen pisteen suoritusvähennyksen. Vanteessa Jouki voimisteli päivän korkeimmat pisteensä 15,900. Uusi vaikea masteri ja vaikeutetut riskit onnistuivat puhtaasti.

- Kisa oli palloa lukuun ottamatta eheä. Olen saanut kauden mittaan palautetta eläytymisestä. Siihen olen harjoituksissa nyt panostanut, ja se olikin jo parempaa ja vapautuneempaa kuin ennen, kommentoi Jouki kilpailuaan. Pienet suoritusvirheet häiritsivät kokonaisuutta.

Tikkanen oli ottelun 12. Voiton vei maailmanmestari Margarita Mamun (Venäjä), hopeaa voimisteli niin ikään venäläinen superlupaus Maria Titova ja pronssille ylsi uransa päätöskilpailussa sykähdyttänyt Bulgarian 27-vuotias Silvia Miteva. Mitevan viimeinen esiintyminen päättyi onnellisesti, kun hän voitti ylivoimaisesti nauhan finaalin kahden pisteen erolla yllättäjään Djamila Rakhmatovaan (Uzbekistan).

dsc_7254-vi.jpg

Katse on jo kääntynyt tulevaan

Uuteen kauteen valmistautuminen on jo alkanut. Potentiaalia on paljon, se pitää vain saada esiin. Tikkasen ohjelmaan kuuluu peruskuntotreeniä ja uusien ohjelmien luomista.

- Vaikeutta lisätään, ja suorituspuhtautta parannellaan. Varmuus on tärkeintä menestyksen kannalta, joten harjoittelun laatua on nostettava. Harjoitusmäärät ovat jo kansainvälisellä tasolla, laatu ei vielä huipussaan.

Tikkanen sai jo uuden pallo-ohjelman heti Berliinin kisan jälkeen. Hämeenlinnassa valmentava Tatjana Golovina teki Joukille hienon koreografian, jossa yhdistyvät taiteellisuus ja vaikeus. Turkkilaisen musiikin tahtiin Joukin nähdään voimistelevan keväällä, kun kisakausi alkaa PM-karsinnoilla ja PM-kotikisoilla helmi-maaliskuussa.

dsc_6445-vi1.jpg

Tikkanen sparraamassa Imatralla


Uuteen kauteen akkuja Imatralla lataamassa ollut Tikkanen pääsi myös voimistelupuuhiin. Imatran voimistelijat kutsuivat Raikkaan voimistelijan esiintymään ja tutustumaan imatralaiseen valmennustoimintaan.

539167_648688208487802_1554712696_n1.jpg

Jouki, Imatran voimistelijoiden rytmiset sekä valmentaja Julia Romanjuk. Tytöt vasemmalta: Liza, Alisa, Helmi-Ilona, Wiltsu ja Petra


JOUKI TIKKANEN ALOITTAA KANSAINVÄLISEN KILPAILUKAUTENSA MM-KISOISSA KIOVASSA

Jouki Tikkanen lähtee elo-syyskuun vaihteessa Kiovaan Ukrainaan toisiin rytmisen voimistelun maailmanmestaruuskisoihinsa. Suomen joukkueen muodostaa kolme nuorta voimistelijaa, Ekaterina Volkova, Jouki Tikkanen ja varamiehenä Kati Rantsi. Tällä kertaa kisa käydään vain yksilökilpailuna ja maakohtaisesti voimistelijoita on kaksi.

Jouki osallistui ensimmäistä kertaa MM-kisaan kaksi vuotta sitten Ranskan Montpellierissä 16-vuotiaana. Silloin Jouki oli kolmiotteluna käydyssä ja Lontoon olympialaisten karsintana toimineessa kilpailussa parhaana suomalaisena sijalla 55, nauhalla 37. Muut suomalaiset kisassa olivat Silja Ahonen ja Inessa Rif.

Tällä kertaa MM-kisa käydään neliotteluna sekä välinekohtisina kilpailuina. Joukin tavoitteena on sijoittua neliottelussa 30 parhaan joukkoon. “Unelmoin toki 24 parhaan joukkoon sijoittumisesta, mikä takaisi neliottelun finaalipaikan”, kertoo Jouki.

MM-kisan ensimmäisenä karsintana toimi Tampereella järjestetty SM-kilpailu keväällä. Toinen karsinta käytiin Helsingissä sunnuntaina 22.7. tynkäkilpailuna kesken kovan harjoittelujakson. Karsintaan osallistuivat vain Tikkanen, Volkova ja Rantsi, jotka olivat kevään karsinnan jälkeen jo varmistaneet paikkansa MM-joukkueessa. Toista karsintaa edeltävät päivät toivat julkisuuteen kaksi tiedotetta: Iina Linna ei osallistu jalkavaivan vuoksi, Inessa Rif ei osallistu Universiadeisa Kazanissa viikko sitten kipeytyneen jalan vuoksi.

Tavoitteeksi kaikki vaikeusosat ja masterit ilman helpotuksia

Näissä toista karsintaa edeltävissä olosuhteissa Jouki päätti Larisa Gryadunovan tukemana, että hän lähtee ensimmäistä kertaa kisaan asenteella, että yhtään helpotusta ohjelmaan suorituksen aikana ei sallita.

Jouki ja Larisa ovat tyytyväisiä, että päätös piti ja Jouki lähti yrittämään kaikissa ohjelmissaan maksimaalista kansainvälisen tason suoritusta. Jouki kertoo, että kotimaassa on mahdollista voittaa kisa helpottamalla ohjelman tilannekulun mukaan suorituksia, mutta siten ei vielä tavoitella kansainvälisellä tasolla kovin korkeita sijoituksia.

“Jossain vaiheessa uraa on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja yrittää ottaa käyttöön koko osaamisen potentiaali, vaikka virheitä sitten suoritukseen tulisikin”, kertoo Jouki tavoitteensasettelustaan.

Toinen karsinta alkoi vanteella, joka Joukin osalta kulki loistavasti ilman virheitä. Kaikki erittäin vaikean ohjelman uudet tanssisarjat, vaikeusosat ja masterit etenivät upeasti, paremmin kuin koskaan uran aikana aikaisemmin. Uusi vaikeusosa, laskeutuva kasakkapiruetti jännitti etukäteen, mutta onnistui hyvin. Jouki voitti välineen korkein pistein 16,550, mutta itse asiassa hän odotti vielä paljon korkeampia pisteitä, joihin tuomaristo ei heltynyt tällä kertaa. (Volkova 16,350 ja Rantsi 15,500).

Toisen välineen pallon Jouki myös voitti, pisteet 16,100 (Volkova 15,900 ja Rantsi 15,00). Uuteen mastervieritykseen tuli virhe, kun pallon pomppi vierityksessä, mutta ei pudonnut. Lajiasiantuntijat toivoivat tangomusiikin tahdissa kulkevaan ohjelmaan lisää dramatiikkaa ja tulkintaa, mitä nuori urheilija vielä tuntuu vierastavan. Vahvempi tulkita lisäisi ohjelman pistekertymää. Jouki itse kertoo, että hän on parhaimmillaan iloisissa ja nopeissa ohjelmissa. Dramaattiset musiikit tuovat haasteita ilmaisuun.

Keilat kulkivat Joukilta myös paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Jouki teki loistavat vaikeusosat, mm. piruetit kulkivat täysin kierroksin ja pysyivät koossa. Mastereita Joukin onnistui tehdä myös enemmän kuin aikaisemmin, mutta vaikeaan paljon pisteitä tuottavaan riskiheittoon, jossa korkean heiton alla pyörii kolme chaineeta, tuli keilan pudotus. Jouki kertoo, että hän havaitsi toisen chaineen jälkeen keilan lennossa hienoisen virhesuunnan, mutta päätti kuitenkin riskeerata ja lähteä kolmanteenkin pyörähdykseen. “Siinä tein virheen, kun en tehnyt helpotusta riskiosaan, mutta tehty mikä tehty. Se vei minulta karsinnan voiton ja samalla elämäni parhaiten kulkeneen keilaohjelman pisteet putosivat turhan alas.”

Joukin koppaan ropisi keilan pudotuksesta runsaasti vähennyksiä tuomareilta. Keilat Volkovalle 16,550 (Tikkanen 15,250 ja Rantsi 14,750).

Joukin nauha kulki myös vahvasti. Uusi, EM-kisan virheen jälkeen rakennettu ohjelman logiikka toimi nyt hyvin. Joukilla tuli yksi masterin menetys nauhan pudotessa mattoon, mikä ropisutti myös vähennyksiä runsaasti muuten erinomaisen vahvaan suoritukseen. Nauha Volkovalle 16,500 (Tikkanen 15,100 ja Rantsi 14,850). Neliottelun voitti Volkova (65,300), toisena Tikkanen 63,00 ja kolmantena Rantsi (60,100).

Alkuvuodesta suomalaiskärki on voimistellut tasaisesti ja lähes samantasoisesti. Kesän monen viikon leiritys Kisakalliossa näkyi MM-karsinnassa kaikkien kohdalla myönteisesti: Volkova oli kehittynyt erityisesti välineiden kiinniotossa, Tikkanen ohjelmien vaikeuttamisessa ja ilmaisussa ja Rantsi ohjelmien kokonaishallinnassa. Toisessa karsinnassa vain Joukin kohdalla vahva kehitys ei vielä realisoitunut pistetasoon, muiden kohdalla kyllä. Ilahduttavaa oli Rantsin nousu takaisin kärkikahinoihin hyvin pistein.

Onnea Joukille MM-kisaan Kiovaan!

Kevään 2013 SM-kisan tulokset:

1. Jouki Tikkanen, Rekolan Raikas, 62,717
2. Ekaterina Volkova, Voimistelu- ja urheiluseura Elise, 62,283
3. Kati Rantsi, Voimistelu- ja urheiluseura Elise Järvenpää, 58,517

Wienissa touko-kesäkuun vaihteessa järjestety EM-kisan suomalaistulokset neliottelun osalta:

20. Jouki Tikkanen, 62,932
23. Ekaterina Volkova 62,698

Linkki TUL-Aviisin juttuun Joukista: Jouki Tikkanen tähtää Rio de Janeiron olympialaisiin.

Helsingin Sanomissa viikon kasvona.

Linkki Cramo Finland Oy:n urheiluakatemian sivulle, missä on juttu Jouki Tikkasen hienosti menneestä SM-kisasta.

JOUKI ESIINTYI HAKANIEMEN VAPPUJUHLASSA

Rekolan Raikkaan Jouki Tikkanen esiintyi työväen yhteisessä vappujuhlassa Hakaniemessä.
Jouki esiintyi TUL:n edustajana juhlassa. Hänen esityksensä oli juuri ennen pääpuhujaa, eduskunnan puhemies Eero Heinäluomaa, ja toistamiseen heti Heinäluoman jälkeen. Vapun sää oli aurinkoinen ja Hakaniemen tori oli täynnä vappujuhlan viettäjiä.
joukivappu2013_2.jpg
joukivappu2013_1.jpg

RYTMISEN VOIMISTELUN EM-EDUSTAJAT ON VALITTU

18.04.2013


Jouki Tikkanen voitti toisessa karsintakilpailussa Kisakalliossa kaikki välineet ja neliottelun, ja sai täydet karsintapisteet 45 pistettä.

JOUKI TIKKANEN NAISTEN TOISEN EM-KARSINTAKILPAILUN VOITTOON!

18.04.2013


Kisakallion urheiluopistolla käytiin EM-karsintakilpailun toinen kierros. EM-kilpailuihin lähtijät julkistetaan asiantuntijaryhmän vahvistettua karsintapisteet.

JOUKI TIKKANEN IHASTUTTI IITTALASSA

15.04.2013

Linkistä voi lukea Hämeen Sanomien jutun viikonlopun ensimmäisestä EM-karsintakierroksesta.

JOUKI TIKKANEN VALITTIIN CRAMO-URHEILUAKATEMIAAN

10.04.2013

Rytminen voimistelija Jouki Tikkanen on valittu Cramo Finland Oy:n sponsorointiohjelmaan vuosiksi 2013–2014. Ohjelman nimi on Cramo-Urheiluakatemia ja siihen kuuluu tällä hetkellä kuusi nuorta urheilijaa. Muut Cramo-Urheiluakatemian nuoret ovat uimari Melina Heikkinen, telinevoimistelija Petrus Laulumaa, kymmenottelija Juuso Hassi, 110 metrin aitojen juoksija Elmo Lakka ja meloja Jeremy Hakala.
Lisätiedot ja urheiljoiden kuulumiset linkistä.


Jouki Tikkanen voitti nauhan finaalin Saksassa

Jouki Tikkasella oli hyvä kilpailu Schmidenissä Saksassa viikonloppuna 9.-10.3.2013. Hän ylsi lähes puhtaaseen neliotteluun, joka palkittiin hopeamitalilla pistein 62,366. Kilpailun voitti hieman yli pisteen erolla isäntämaan olympiaurheilija Jana Berezko-Marggrander (63,732). Kolmas oli Yhdysvaltain Jasmin Kerber (61,800), neljäs viime vuoden juniorien EM-pronssimitalisti Anastasiia Mulmina (61,000) Ukrainasta ennen Suomen kakkosedustaja Ekaterina Volkovaa (59,833). Kolmas suomalainen, Iina Linna (54,765), sijoittui kisassa kymmenenneksi.

Tikkanen voimisteli vahvat ja ehjät suoritukset pallolla (15,867) ja keiloilla (15,800). Nauhaohjelmassa hän erehtyi uudessa vaikeassa mastery-vierityksessä, mutta pisteet olivat kuitenkin kohtalaiset 14,966. Vanne (15,733) kulki hyvin, mutta riskeissä tuli helpotuksia lyhyiksi jääneiden heittojen takia. Tikkanen pääsi kaikilla välineillä finaaliin, johon valittiin välinekohtaisesti kuusi parasta voimistelijaa. Maakiintiön vuoksi muita suomalaisia ei nähty finaalissa.

Finaalissa Tikkanen voitti nauhan; muut kultamitalit menivät kotiyleisön iloksi Berezko-Marggranderille.

Toisena kilpailupäivän Joukin suoritus nauhalla oli varma ja vaikeusosat paremmat kuin neliottelussa, ja pisteet nousivat huomattavasti finaalissa. 15,983 oli Berezko-Marggranderille liikaa, ja Tikkanen palkittiin voittopokaalilla. Joukin mitalisaalista täydensivät ennätyspistein 16,267 palkitun keilaohjelman hopea ja vanteen (15,650) pronssi. Pallo-ohjelma (12,900) ei sujunut suunnitelmien mukaan, kun väline karkasi heti ensimmäisessä liikkeessä, ja ohjelman loppuun tuli vielä toinen iso tiputus.

Kiitokset Suomen tuomarina kisassa uurastaneelle Saila Pitkäselle!

Tulokset:

4-ottelu

1. Jana Berezko-Marggrander, Saksa, 63,732
2. Jouki Tikkanen, Suomi, 62,366
3. Jasmin Kerber, USA, 61,700
4. Anastasiia Mulmina, Ukraina, 61,000
5. Ekaterina Volkova, Suomi, 59,833
6. Aliya Assimova, Kazakstan, 58,900
7. Darja Sajfutdinova, Saksa, 58,899
8. Elena Milenkovic, Kroatia, 56,199
9. Anna Markelova, Venäjä, 55,233
10. Iina Linna, Suomi, 54,765

yhteensä 14 voimistelijaa

vannefinaali:

1. Jana Berezko-Marggrander, 16,817
2. Jasmin Kerber, 15,783
3. Jouki Tikkanen, 15,650

pallofinaali:

1. Jana Berezko-Marggrander, 16,067
2. Aliya Assimova, 15,283
3. Darja Sajfutdinova, 13,667

keilafinaali:

1. Jana Berezko-Marggrander, 16,483
2. Jouki Tikkanen, 16,267
3. Aliya Assimova, 15,917

nauhafinaali:

1. Jouki Tikkanen 15,983
2. Jana Berezko-Marggrander 15,700
3. Anastasiia Mulmina, 15,633

jouki_schmideniii.jpg

Jouki pallo-ohjelman tasapainossa Schmidenin kisassa. Kuva Manfred Engele.

jouki_schmidenii.jpg

Jouki voitti kultaa Schmiden International 2013-kisassa nauhalla. Oikealla nauhan hopeamitalisti Saksan Jana Berezko-Marggrander ja vasemmalla pronssimitalisti Ukrainan Anastasiia Mulmina. Kuva Qingwei Chen.

Linkki Vantaan Sanomien 12.3.2013 juttuun:
Jouki Tikkanen voitti nauhan finaalin Saksassa

Linkki Vantaan Sanomien 2.3.2013 juttuun Joukista:
Jouki nauttii oppimisesta ja akrobatiasta

Tarton helmikuussa 2013 järjestetyn maailmancupin linkit:
Jouki Tikkanen voimisteli pallolla maailmancupin finaaliin

Jouki Tikkanen voimisteli keiloilla toisen maailmancupin finaalipaikan

Jouki Tikkanen paransi suorituksiaan maailmancupin finaaleissa


jouki_valentine1.jpg

Joukin parhaat saavutukset:

Maailmancup Tartto, 6. sija keila- ja 7. sija pallofinaaleissa 2013

Suomen mestari 4-ottelussa sekä pallolla ja keiloilla 2012

GP Berliini, 6. sija 4-ottelussa, 5. sija keila- ja nauhafinaaleissa 2012

GP Brno, 7. sija 4-ottelussa, 4. sija pallofinaalissa 2012

Vuoden parhaan rytmisen voimistelijan palkinto 2012

Suomen edustusjoukkueessa EM- ja MM-kisoissa 2011

MM-kilpailut, Montpellier 55. sija neliottelussa 2011

MM-kilpailujen paras välinesijoitus 37. sija nauhassa 2011

Amsterdam Masters -kisan keila- ja nauhafinaalien pronssimitalit 2011

SM-hopeaa neliottelussa 2011

Suomen mestari 2011 vanteella, pallolla ja keiloilla.

Maailmacup Kiova 2011: neliottelussa sijalla 19/44, vanteessa 16., pallolla 17. Ja nauhalla 19. ja keiloilla 25.

EM-kilpailu Minskissä 2011: neliottelun sija 32.

Omat ennätyspisteet 101,175 Kiovan maailmancupissa

Suomalaisvoimistelijat päättivät kevätkauden juhannuksena Hollannissa Amsterdam Masters –kisassa. Tytöt pääsivät siellä kanavaristeilylle. Kuvassa vasemmalla Jouki Tikkanen, keskellä Ekaterina Volkova ja oikealla Iina Linna. Kuvan otti joukkueen neljäs voimistelija Rebecca Gergalo.

Junioreiden EM-kilpailussa 2010 pallolla 14.sija

Nuoriso-olympialaisten Euroopan karsinnan rankingsija 12, koko kilpailun sijoitus 19.

Nuorten neliottelun 10. sija, ja keilojen 7. sija Grand Prix:n yhteydessä järjestetyssä nuorten kv-kilpailussa Kiovassa 2010

Nuorten neliottelun 6. Sija Marbellassa Grand Prix -kisan yhteydessä järjestetyssä nuorten kv-kilpailussa.

Nuorten neliottelun 10. Sija Innsbruckin Grand Prix -kisan yhteydessä järjestetyssä nuorten kv-kilpailussa.

Nuorten neliottelun 9. sija World Cupin yhteydessä järjestetyssä nuorten kv-kilpailussa Kiovassa 2009

Nuorten neliottelun 10. sija Grand Prix –kisan yhteydessä järjestetyssä kansainvälisessä kilpailussa Moskovassa (“Alina 2009”)

Nuorten Suomen mestari vanteella, pallolla ja keiloilla 2010

Nuorten SM-hopeaa neliottelussa 2010

Nuorten Suomen mestari neliottelussa 2009

Nuorten Suomen mestari vanteella, pallolla ja keiloilla 2009

Nuorten SM-hopea narulla 2009

Nuorten SM-pronssi nauhalla 2008

Nuorten SM-kilpailujen 5. sija neliottelussa 2008

Nuorten SM-kilpailujen 6. sija narulla ja pallolla sekä 7. sija

vanteella 2008

SVOLI:n sivuilla lisätietoa Joukista. Sivuille pääset tästä linkistä.