Kuntoliikunta

Rekolan Raikkaan Kunnon piirissä monipuolista ja laadukasta kuntoliikuntaa on aikuisille järjestetty vuodesta 1988 lähtien. Tarkkaan suunnitellulla tuntitarjonnalla, sekä ohjaajiemme jatkuvalla kouluttautumisella takaamme turvalliset, tehokkaat ja oikeaoppiset tuntikokonaisuudet. Kunnon Piirin toimintaan osallistuu jopa yli 600 liikunnan harrastajaa kausittain.

Kevätkausi alkaa 7.1.2020. Muutokset mahdollisia. Niistä tiedotetaan netissä ja sähköpostilla maksun maksaneille. Tunneille ei ilmoittauduta erikseen, tule vaan paikan päälle! Tuo mukanasi maksukuitti yhteystietoineen ja saat vastineeksi jäsenkortin sekä kauden tarran.
Lisätietoja: kuntoliikunta(at)rekolanraikas.fi

Salit:

Havukosken koulu, Tarhakuja 2
Kytöpuiston koulu, Peltoniemenkuja 1
Lyyra, Mikkolan koulu, Lyyranpolku 2
Rekolan koulu, Rekolantie 67
Vanhustenkeskus. Karsikkokuja 13

Maksuohjeet

Kunnon Piirin toimintaan voi liittyä läpi vuoden. Kausimaksu on 75 EUR. Samalla maksulla voit käydä kaikissa ryhmissä. Kausimaksun lisäksi ei peritä erikseen jäsenmaksua. Kevään kausimaksuja ruvetaan tarkastamaan 7.1.2020.

Voit myös maksaa kertamaksulla 10 €/ tunti. Varaa tasaraha tai maksa etukäteen tilille ja tuo kuitti ohjaajalle. Voit toki myös maksaa liikuntaseteleillä maksuohjeiden mukaan.


Pankkiyhteystiedot: NORDEA FI33 1506 3007 2001 33, maksuviite 20022.

Maksutavasta riippumatta tuo tosite suoritetusta kausimaksusta ryhmän ohjaajalle omalla nimelläsi (ja maksajan nimellä, jos eri), sähköposti- ja katuosoitteellasi sekä syntymävuodellasi varustettuna jäsenrekisteriämme varten. (Kirjoita mielellään tiedot jo maksaessasi laskun viestiosioon)

Smartum liikuntasetelit ja Smartum Polku

Mieluiten maksa Polku-palvelun kautta, valitse Kuntojaos kausimaksu ja tuo kuitti yhteystietoineen ohjaajalle.
Mikäli maksat Kuntojaoksen ja Liikuntapalveluiden yhteistyökurssin, valitse kurssi, jolle haluat osallistua.

Voit myös käyttää liikuntaseteleitä. Jos on tarpeen, voit maksaa osan Kuntojaoksen pankkitilille. Tuo setelit ja kuitti yhteystietojesi kera ohjaajalle.

Polkuun


SporttiPassi

Mikäli käytössäsi on SporttiPassi, voit maksaa henkilökohtaisen kausimaksusi SporttiPassin verkkomaksulla:

- Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.sporttipassi.fi -sivulla
- Valitse SporttiPassin verkkomaksu
- Valitse riippuvalikosta Rekolan Raikas ry Kuntojaos
- Kirjoita summa 75 euroa tai Yhteistyökurssien osalta 50 euroa
- Kirjoita palvelukuvaukseen yhteystietosi
- Paina maksa ja tulosta maksutosite tai kirjoita yhteystietosi käsin paperille ja anna ohjaajalle


EazyBreak

Maksa summa 75 euroa tai Yhteistyökurssien osalta 50 euroa ja näytä kuitti puhelimestasi. Anna ohjaajalle lisäksi paperilla yhteystietosi.


Vanhustenkeskuksen aamutunnit

Vanhustenkeskuksen aamutunnit sisältyvät Kunnon Piirin kausimaksuun. Jos haluat kuitenkin osallistua pelkästään yhteen aamutuntiin, maksu on 40 euroa. Se maksetaan Veteraanijaoston tilille: FI62 1220 3000 2510 62, viitenumero 2600. Tuo kuitti ohjaajalle.