Kilpailutoiminta

Lisenssit 

Kilpailulisenssit hankitaan keskitetysti hiihtojaoston kautta. Hiihtojaosto maksaa kilpailijan lisenssin.

Kilpailulisenssi on pakollinen kansallisessa ja sitä ylemmässä kilpailutoiminnassa. Piirikunnallisella ja seuratasolla kilpaileville voidaan lunastaa Skipassi. Huom! Skipassin / lisenssin vaihto kesken kauden ei ole mahdollista (ilman erillistä maksua).

Lisätietoa lisensseistä Hiihtoliiton sivuilta (Suomen Hiihtoliitto > Lisenssit ja Skipassit > Lisenssit 2013-2014).

Yhteyshenkilö: Anne p. 040 550 9442

Ilmoittautumiset kilpailuihin

Kilpailuihin ilmoittautumiset tapahtuvat pääsääntöisesti Kilmon (kilpailuilmoittautumisjärjestelmän) kautta.

Ilmoittautumiset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää Annelle. Pääsääntöisesti toimimme kuten ennenkin:

•lauantain kisoihin ilmoittautumiset Annelle viimeistään maanantai-iltana.

•sunnuntain kisaan ilmoittautumiset viimeistään tiistai-iltana. 

Ilmoittautumiset Annelle mieluiten tekstiviestillä tai soittamalla p. 040 550 9442.

Huomioi, että kisoihin ilmoittautumiset sulkeutuvat eri aikoihin. Tarkasta ilmoittautumisajakohdat kilpailukalenterista ja kisakutsuista ja toimi osaltasi ajoissa.

Muuta

Rekolan Raikkaan hiihtojaosto ei järjestä omia kilpailuja tulevan talven aikana. Seuran hiihtäjät osallistuvat kilpailuihin kukin oman suunnitelmansa mukaisesti kuten aiempinakin talvina.

Ski-team

Seuramme kaikki aktiivikilpahiihtäjät kuuluvat nykyisin veteraanisarjoihin.  Osa hiihtäjistämme on aloittanut harrastuksen jo juniorivuosinaan Raikkaassa, mutta pitänyt pidemmän "palauttelutauon" kilpailutoiminnasta ja palanneet takaisin lajin pariin. Veteraanihiihtoporukkaamme siis kuvaa hyvin sanonta: " Sen minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa."

Olet tervetullut Ski-Teamiimme!

Raimo "Rami" Korhonen, vm. -46

Pitkän linjan hiihtomies. Raimo on toiminut aikanaan vuosia muiden hiihtäjien valmentajana, mutta valmennettavien lopettaessa hiihtouriaan "Rami" siirtyi itse latu-urille. Kilpailee ainoastaan perinteisellä tyylillä. Rami kisaa myös pidemmillä matkoilla (Finlandia-hiihto, Vuokattihiihto, Pogosta) normaalimatkojen ohella.

Urpo "Upi" Leinonen, vm. -48

Urpo pitää kilpailuvirettä yllä läpi vuoden; talvella hiihtokilpailuissa ja muuna aikana osallistuen mm. rullahiihto- ja pyöräilykisoihin sekä erilaisiin triahlontyyppisiin kisoihin. Upi taitaa molemmat hiihtotyylit; sekä perinteisen että vapaan. Kilpailunumero on rinnassa matkan pituudesta riippumatta; Finlandiaa sun muuta matkaa viiletetään tyylillä kuin tyylillä.

Anne Pakarinen, vm. -66

Anne palaili viime kaudella takaisin kilpaladuille 21 vuoden tauon jälkeen muutaman hyvälumisen talven innoittamana. Viime kausi meni opetellessa vuosien aikana muuttunutta voitelua, välineitä, hirvitellessä latuprofiileja ja yhteislähtöjä sekä muiden kovaa vauhtia. Ei lannistunut ensimmäiseen kisaan tauon jälkeen vaikka kommentit kisan aikana (200 metrin jälkeen) olivat : "...en kyllä ikinä enää tule...kamalaa" . Etenee nykyisin ainoastaan perinteistä tyyliä käyttäen. Kulunut kausi mennyt täysin sairastellessa ja asiaa kisoihin ei ole ollut. Siis vasta ensi kaudella lappua rintaan.

Jyrki "Jykä" Narinen, vm. -71

Jyrki on Raikkaan juniorityön kasvatteja. "Jykä" aloitti suksimisen seurassa jo pikkupoikana, mutta siirtyi "tauolle" kasvattamaan perhettään ja paini työn tiimellyksessä. Jonkin aikaa sitten Jykä aloitti määrätietoisen kunnonkohotuksen ja painonpudotuksen tavoitteenaan parempi olo ja kunto. Paino on pudonnut huimasti ja kunto kohentunut treenin myötä. Tavoitteena on ollut taivaltaa pitkiä hiihtomatkoja numerolappu rinnassa.  Niin se veri vetää laduille!