SEURAVAATETUSTA VOI EDELLEEN TILATA STADIUMILTA!

01.08.2019

Rekolan Raikas ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet uuden seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuuden, jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. 

Yhteistyön kautta kaikki Rekolan Raikkaan jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja jäsenhintohin Stadium myymälöissä. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi. Sanot vain kassalla, että bonukset Rekolan Raikkaalle. Tällä hetkellä valittavanasi ovat voimistelu tai yleisurheilu. Muille jaostoille voimme hankkia tarvittaessa myös bonustilin.

Kuinka sitten tilata? Se on nyt helppoa! Klikkaat vain etusivulta löytyvää Stadiumin kuvaketta ja pääset suoraan Stadiumin nettisivuilla olevalle Raikkaan seuramallistosivulle. Sieltä löytyy seuravaatemallistomme ja infoa, miten tilata. "Kuinka tilata" otsikon alta löytyy ohjeet ja tilauslomake. Täytät vain tilauslomakkeen ja lähetät sen sähköpostitse Stadiumille Tammistoon: teamsales.tammisto@stadium.fi.

Stadium toivoo, ettei tilattaisi yhtä paitaa kerrallaan vaan, jos mahdollista yhdisteltäisiin tilauksia tai joukkue tilaisi yhdessä. Jos joukkue tai useampi henkilö tilaa yhdessä, tilauslomakkeessa on sarake, johon voi merkitä tilaajan nimen. Tätä nimeä vastaan voit sitten käydä itse hakemassa ja maksamassa oman tilauksesi myymälässä, kun tilauksen tekijä siitä sinulle ilmoittaa. Tietenkin voit tehdä myös oman henkilökohtaisen tai perheesi tilauksen Stadiumille!

Seuramalliston tuotteet toimitetaan aina painatettuina seuran logolla (tuotteen hintaan lisätään 3,20€). Jos haluat myös painattaa seuran nimen tai oman nimesi voit lisätä sen tilauslomakkeeseen nimikointi kohtaan (hinta 2-4cm 4,50€ / 5-8cm 6,00€). Toimitusaika n. 4 viikkoa. Team Sales-myyjät ilmoittavat kun tilaus on valmis ja noudettavana myymälästä (Stadium Tammisto, Valimotie 29).

Tuotteita on mahdollista sovittaa ennen tilaamista. Joukkue tai esim. jaoston vetäjä/puheenjohtaja voi lainata sovitusmalleja esim. harjoituksiin seuran omasta Team Sales-myymälästä (Tammisto). Kokotiedot löytyy mallistosivulta ja kun klikkaat tuotteen kuvaa, aukeaa isompi kuva, jossa myös kokotiedot näkyvillä. Tuotemerkki on SOC, joten myymälässä voi käydä kokeilemassa vastaavanlaisia urheiluvaatteita, jos tuntuu, että tarvitsee saada tuntumaa kokoihin. Kannattaa mainita seuramme nimi ja pyytää Teamsales myyjiä auttamaan, kun vierailet Tammiston Stadiumilla.

Ei muuta kuin tutustumaan uuteen seuravaatetukseen ja tilailemaan yhtenäistä vaatetusta!

Yhteystiedot: 

teamsales.tammisto@stadium.fi
Direct: 020 7900 315 / Ark. 10-18.00

Stadium Tammisto

Valimotie 2901510 Vantaa 
Myymälä: 020 7900 310
Ark. 10-20.00
La. 10-18.00
Su. 12-18.00

 

 

04.08.2019UUSI SEURALEHTI ON ILMESTYNYT
11.11.2019KUNNON PIIRI TIEDOTTAA
01.08.2019SEURAVAATETUSTA VOI EDELLEEN TILATA STADIUMILTA!