Ajankohtaista 7.1.2022

Koronarajoitukset

Vantaa on jatkanut aikuisten harrasteliikunnan rajoittamista 24.1.2022 asti tämän päiväisen AVI:n päätöksen mukaisesti. Toivon mukaan sen jälkeen saamme taas jumpata ohjelman mukaan eikä tule enää lisää rajoituksia.

Kevään ohjelma alkaa 25.1.2022

Kunnon piirin kevään ohjelma on esillä täällä ja maksuohjeet

Kevään yhteistyökursseille voit ilmoittautua täällä. Tarjolla on tuttuun tapaan Zumba, Kiinteytys, Kehonhuolto sekä Keppijumppa. 

Koronapassien tarkistus

Vantaan kaupungin päätösten mukaisesti kaikissa jumpissa tullaan tarkistamaan koronapassit. Kevätkauden tunnit tullaan myös varmistamaan passeja tarkastamalla. Toistaiseksi ei jumppia saa järjestää edes koronapasseja tarkistamalla.

Koronapassin saa mm. OmaKanta palvelusta.

Nyt reippaasti kuntoa kohottamaan! Lihaskuntoa, liikkuvuutta, aerobista kuntoa, kehonhuolto ja paljon muuta on tarjolla. Kunto kohoaa liikkumalla säännöllisesti ja monipuolisuus varmistaa, että kehon kaikki osat voivat hyvin, aivot mukaan lukien.

============================================================

Koronaohjeet

Kasvomaskia tulee käyttää sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi. 

Havukosken koulu

Saliin sisään ulko-oven puoleisesta (vasemmasta) ovesta ja oikeasta ulos. Samoin välinevarastoon vasemmasta sisään, oikeasta ulos.

Kytöpuiston koulu:

Jälkimmäisellä tunnilla odota käytävällä tai taaimmaisessa pukuhuoneessa, jonka kautta sisään saliin. Miehet voivat käyttää keskimmäistä pukuhuonetta molemmilla tunneilla.

Rekolan koulu:

2. tunnin osallistujat odottavat portaikossa ja tunnin päätyttyä menevät sisälle näyttämön kautta portaiden yläpäästä. 1. tunnin osallistujat odottavat, kunnes portaikko on vapaa. 

Havukosken nuorisotalo:

Edellinen ryhmä ryhmittyy salin toiseen reunaan tunnin lopussa. Seuraava ryhmä tulee sisään toiseen reunaan ja sitten vasta ensimmäinen ryhmä lähtee pois.

Vasemmasta valikosta löytyvät tarkemmat korona ohjeet.

Hyvä kunto on tärkeä myös korona-aikana!

Hyvä kunto lisää vastustuskykyä. Alla on värikoodattu ohjelma, mikä toivottavasti auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivan tunnin. Vihreä tunti on kevyt, keltaisella on tavoite hikoilla. Oransseilla tunneilla sinulle annetaan liikevaihtoehtoja ja/tai itse voit vaikuttaa painoja ym valitsemalla, kuinka vaativa tunti on. Jos haluat tavoitteellisesti kohottaa kuntoasi, se onnistuu erityisesti tiistain High Nation tunneilla. Nämä kuten kaikki tuntimme soveltuvat hyvin myös miehille.

PITÄKÄÄ HUOLI ITSESTÄNNE JA LÄHEISISTÄNNE!

Kyselyt: kuntoliikunta(at)rekolanraikas.fi