Ajankohtaista 25.10.2020

Muutokset:
Ma 26.10. Kytöpuisto 19-20, Kahvakuulan vetää Emmi
To 29.10. Rekola Tanssiksi on peruttu, sali ei ole käytössämme
Ma 2.11. Havukoski, 19-21, VPR ja Kehonhuolto, Emmi
To 5.11. Rekola 17:30-18:30 Dancemix, Vasilisa
To 3.12. Rekola 17:30-18:30 Dancemix, Vasilisa

Korona
Hallitus antoi viime torstaina suosituksen, että koronan kiihtymisvaiheessa korkean tartuntariskin ryhmäharrastustoiminta keskeytettäisiin, mikäli turvallisuutta ei voida taata. Kunnon piirin tunneista ainoastaan sähly voidaan katsoa sellaiseksi ja sitäkin voitanee pienellä porukalla pelata. Kunnon piirin tunneilla ovat osallistujamäärät olleet alhaisia ja koulukohtaisten ohjeiden mukaisesti toimien kontakteja voidaan välttää. Perjantain pumppi ja sähly ovat vaarassa peruuntua, koska tunneilla on liian väljää.

Ohjelma löytyy täältä ja maksuohjeet

Kaikilla tunneilla on pystytty pitämään turvavälit, varsinkin klo 20 alkavilla tunneilla on hyvin tilaa. Alla on koulukohtaiset ohjeet, miten vähennetään jumpparyhmien kontakteja. Lisäksi Vantaa on suosittanut, että käytävillä ja pukuhuoneissa käytettäisiin maskeja, tunneilla maski on turhan hankala.

Havukosken koulu

Saliin sisään ulko-oven puoleisesta (vasemmasta) ovesta ja oikeasta ulos. Samoin välinevarastoon vasemmasta sisään, oikeasta ulos.

Kytöpuiston koulu:

Jälkimmäisellä tunnilla odota käytävällä tai taaimmaisessa pukuhuoneessa, jonka kautta sisään saliin. Miehet voivat käyttää keskimmäistä pukuhuonetta molemmilla tunneilla.

Rekolan koulu:

2. tunnin osallistujat odottavat portaikossa ja tunnin päätyttyä menevät sisälle näyttämön kautta portaiden yläpäästä. 1. tunnin osallistujat odottavat, kunnes portaikko on vapaa. 

Havukosken nuorisotalo:

Edellinen ryhmä ryhmittyy salin toiseen reunaan tunnin lopussa. Seuraava ryhmä tulee sisään toiseen reunaan ja sitten vasta ensimmäinen ryhmä lähtee pois.

Vasemmasta valikosta löytyvät tarkemmat korona ohjeet.

Hyvä kunto on tärkeä myös korona-aikana!

Hyvä kunto lisää vastustuskykyä. Alla on värikoodattu ohjelma, mikä toivottavasti auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivan tunnin. Vihreä tunti on kevyt, keltaisella on tavoite hikoilla. Oransseilla tunneilla sinulle annetaan liikevaihtoehtoja ja/tai itse voit vaikuttaa painoja ym valitsemalla, kuinka vaativa tunti on. Jos haluat tavoitteellisesti kohottaa kuntoasi, se onnistuu erityisesti tiistain High Nation ja lauantain Kehonpaino-Voima tunneilla. Perjantain Gymstick tunti voi olla kevyt tai hyvinkin vaativa riippuen valitsemastasi kepistä. Nämä kuten kaikki tuntimme soveltuvat hyvin myös miehille.

PITÄKÄÄ HUOLI ITSESTÄNNE JA LÄHEISISTÄNNE!

Kyselyt: kuntoliikunta(at)rekolanraikas.fi