Ajankohtaista 14.10.2021

Tervetuloa jumppaamaan!

Nyt rohkeasti kuntoa kohottamaan!  1.10. alkaen kaikki korona rajoitukset on poistettu. Kerran voit käydä kokeilemassa ilmaiseksi.

Sählypelaajia, erityisesti naisia kaivataan lisää. Pelit on saatu käyntiin, mutta se toimii paremmin, jos vaihtopenkillekin riittää pelaajia. 

Kunnon piirin ohjelma on esillä täällä ja maksuohjeet
Muutoksia:

  • 14.10. To Rekola 17:30-18:30 Dancemix peruttu, sali ei käytettävissä 
  • 12.10. alkaen Ti 19-20:30 Rautpiha Hathajooga 
  • Koulujen syyslomalla vko 42 (18.-22.10.) Lyyra ja Nuorisotalo kiinni, muut tunnit normaalisti
  • 28.10. To Rekolan sali ei käytettävissä

Sporttia kaikille

Ilmoittautuminen Sporttia kaikille tunneille jatkuu, kerran voit käydä kokeilemassa ilman ilmoittaumista! Pienten lasten vanhemmille on tarjolla Perheliikunta ja Äiti + lapsi jumppa. Lisätietoja Rekolan Raikkaan ryhmistä. Ilmoittautuminen (tunnit löytyvät laittamalla hakusanaksi Rekolan Raikas).

Yhteistyökursseille voi ilmoittautua täällä. Tunneille voidaan vielä ottaa jonkun verran uusia jumppaajia, erityisesti Zumba ja Kehonhuoltotunneilla on tilaa.

============================================================

Koronaohjeet

Kasvomaskia tulee käyttää sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi. 

Havukosken koulu

Saliin sisään ulko-oven puoleisesta (vasemmasta) ovesta ja oikeasta ulos. Samoin välinevarastoon vasemmasta sisään, oikeasta ulos.

Kytöpuiston koulu:

Jälkimmäisellä tunnilla odota käytävällä tai taaimmaisessa pukuhuoneessa, jonka kautta sisään saliin. Miehet voivat käyttää keskimmäistä pukuhuonetta molemmilla tunneilla.

Rekolan koulu:

2. tunnin osallistujat odottavat portaikossa ja tunnin päätyttyä menevät sisälle näyttämön kautta portaiden yläpäästä. 1. tunnin osallistujat odottavat, kunnes portaikko on vapaa. 

Havukosken nuorisotalo:

Edellinen ryhmä ryhmittyy salin toiseen reunaan tunnin lopussa. Seuraava ryhmä tulee sisään toiseen reunaan ja sitten vasta ensimmäinen ryhmä lähtee pois.

Vasemmasta valikosta löytyvät tarkemmat korona ohjeet.

Hyvä kunto on tärkeä myös korona-aikana!

Hyvä kunto lisää vastustuskykyä. Alla on värikoodattu ohjelma, mikä toivottavasti auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivan tunnin. Vihreä tunti on kevyt, keltaisella on tavoite hikoilla. Oransseilla tunneilla sinulle annetaan liikevaihtoehtoja ja/tai itse voit vaikuttaa painoja ym valitsemalla, kuinka vaativa tunti on. Jos haluat tavoitteellisesti kohottaa kuntoasi, se onnistuu erityisesti tiistain High Nation ja lauantain Kehonpaino-Voima tunneilla. Perjantain Gymstick tunti voi olla kevyt tai hyvinkin vaativa riippuen valitsemastasi kepistä. Nämä kuten kaikki tuntimme soveltuvat hyvin myös miehille.

PITÄKÄÄ HUOLI ITSESTÄNNE JA LÄHEISISTÄNNE!

Kyselyt: kuntoliikunta(at)rekolanraikas.fi