Ajankohtaista 26.7.2021

Kesän puistojumpat Havukoskella jatkuvat 27.7.

HUOM! Koska 27.7. on taas luvattu tukalaa hellettä, tunti on kevyempi ja venyttelyä on enemmän. Muista juomapullo mukaan.

Aika: Tiistai klo 18-19,  27.7.-25.8.
Paikka: Havukosken ulkoilualue, Koskenniska 2 eteläpuolella
Hinta: 5 €/kerta tai 25 € koko kesä (9 kertaa)
Maksu: käteisellä tasaraha, liikuntasetelit/sovellukset tai tilille (FI33 1506 3007 2001 33, viite 1009, paperikuitti tai näytä kännykästä)
Kaatosateella tunti on peruttu, pieni sade ei haittaa
Jumppa-alusta ja keppi mukaan (keppejä on myös tarjolla). Keppejä käytetään apuna venyttelyissä ja joissakin liikkeissä.

Syksyn ohjelma on esillä täällä.

Yhteistyökurssit jatkuvat syksyllä entisen ohjelman mukaisesti. Niille voi jo ilmoittautua täällä.

Kunnon piirin hinta syksyltä on edelleen 75 euroa ja Yhteistyökurssien 50 euroa. Ennakkomaksaneiden maksut siirretään syksyyn.

============================================================

Koronaohjeet

Kasvomaskia tulee käyttää sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi. 

Ohjelma löytyy täältä ja maksuohjeet

Havukosken koulu

Saliin sisään ulko-oven puoleisesta (vasemmasta) ovesta ja oikeasta ulos. Samoin välinevarastoon vasemmasta sisään, oikeasta ulos.

Kytöpuiston koulu:

Jälkimmäisellä tunnilla odota käytävällä tai taaimmaisessa pukuhuoneessa, jonka kautta sisään saliin. Miehet voivat käyttää keskimmäistä pukuhuonetta molemmilla tunneilla.

Rekolan koulu:

2. tunnin osallistujat odottavat portaikossa ja tunnin päätyttyä menevät sisälle näyttämön kautta portaiden yläpäästä. 1. tunnin osallistujat odottavat, kunnes portaikko on vapaa. 

Havukosken nuorisotalo:

Edellinen ryhmä ryhmittyy salin toiseen reunaan tunnin lopussa. Seuraava ryhmä tulee sisään toiseen reunaan ja sitten vasta ensimmäinen ryhmä lähtee pois.

Vasemmasta valikosta löytyvät tarkemmat korona ohjeet.

Hyvä kunto on tärkeä myös korona-aikana!

Hyvä kunto lisää vastustuskykyä. Alla on värikoodattu ohjelma, mikä toivottavasti auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivan tunnin. Vihreä tunti on kevyt, keltaisella on tavoite hikoilla. Oransseilla tunneilla sinulle annetaan liikevaihtoehtoja ja/tai itse voit vaikuttaa painoja ym valitsemalla, kuinka vaativa tunti on. Jos haluat tavoitteellisesti kohottaa kuntoasi, se onnistuu erityisesti tiistain High Nation ja lauantain Kehonpaino-Voima tunneilla. Perjantain Gymstick tunti voi olla kevyt tai hyvinkin vaativa riippuen valitsemastasi kepistä. Nämä kuten kaikki tuntimme soveltuvat hyvin myös miehille.

PITÄKÄÄ HUOLI ITSESTÄNNE JA LÄHEISISTÄNNE!

Kyselyt: kuntoliikunta(at)rekolanraikas.fi