Tiedotus

Rekolan Raikas tiedottaa toiminnastaan usealla eri tavalla. Tässä tietoa seuran eri tiedotuskanavista:

Internetsivut

Seuran sähköisen viestinnän tärkein pääkanava ovat Raikkaan nettisivut osoitteessa www.rekolanraikas.fi. Nettisivuilta saat viimeiset tiedot tapahtumista sekä seuran yleisistä asioista. Nettisivuilta löydät myös tarvittavat yhteystiedot ja dokumentit ohjauksen sekä toiminnan tueksi.

Jaostojen/ryhmien omat tiedotteet

Ryhmiä koskevat tiedot ja muutokset saa varmimmin aina ryhmien omilta ohjaajilta. Ryhmien ohjaajat tiedottavat ryhmäläisiä paperisilla tiedotteilla, sähköpostitse sekä soittoringeillä.

Vantaan Sanomien kumppanuussivut

Vantaan Sanomien kumppanuussivut tarjoavat paikallisille yhdistyksille mahdollisuuden tuoda toimintaa ja tapahtumia laajan yleisön tietoisuuteen. Myös Rekolan Raikas on mukana sivuston urheilukumppaneissa.

Kumppanuussivustoon pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Seuratiedote/-lehti

Joka syksy Raikas julkaisee seuratiedotteen, joka jaetaan toiminta-alueen kaikkiin talouksiin. Seuratiedotteessa kerrotaan seuraavan kauden ohjelmasta sekä ilmoittautumiskäytänteistä.


Facebook

Rekolan Raikas on edustettuna myös verkkoyhteisö Facebookissa. Facebookissa tiedotamme seuran tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista. Lisää Rekolan Raikas kaveriksesi tai liity Raikkaan ryhmään ja saat viimeisimmät kuulumiset nopeasti haltuusi!

Kirjaudu Facebookkiin TÄÄLTÄ.

Rekolan Raikas tiedottaa

Seuralehti 

Kirjoituksia Lähisanomissa