Vantaan kaupunki

  • VANTAAN ARMAS-FESTIVAALI KUTSUU SENIORIT MONIPUOLISEN KULTTUURIO.pdf 85 KB
    Valtakunnallista ARMAS-festivaalia vietetään 1.–14.10. ARMAS on tapahtumakokonaisuus, joka nostaa esiin ikääntyneitä taiteilijoita, ja tekee ikääntymisen teemoja näkyväksi taiteen keinoin. Lisäksi valtakunnallista Vanhustenviikkoa vietetään 3.–10.10. Vanhustenviikon teemana on tänä vuonna Luonto antaa voimaa – Naturen ger kraft.
  • VANTAAN HYVINVOINTIVIIKKO 4.-9.10.2021.pdf 86 KB
    Vuosittaista Vantaan hyvinvointiviikkoa vietetään tänä syksynä retkeillen Kuusijärvellä ja Sipoonkorven kansallispuistossa 4.–9.10. Viikon ohjelma sisältää monipuolisesti maksuttomia opastettuja retkiä ja luontoon tutustumista Kuusijärvellä maanantaista perjantaihin. Tarjolla on fatbikepyöräilyä, suunnistusta, vaellus Bisan majalle, sieniretki, Kuusijärven kierros ja kodassa tulistelu sekä maksuttomia elintapavinkkejä ja mittauksia.

Ikäihmisen palveluopas - Vantaan kaupunki

Tiedoksi

  • Tikkurilankoski kutsuu kalastajia – ensimmäiset istutukset tehty.pdf 98 KB
    Vantaalla on nyt aivan uusi, hieno ja urbaani kalastuskohde, kun pari vuotta sitten patosulusta vapautettu Tikkurilankoski on avattu kalastukselle. Tikkurilankosken kalastuslupa-alue on kokonaisuudessaan noin 400 metrin pituinen, alkaen Kuninkaalantien sillan yläpuolelta ja päättyen Heurekan suvantoon.