Vantaan kaupunki

Kuusijärvellä järjestetään esteetön ulkoilutapahtuma 9.9. – tervetuloa liikkumaan koko perheen voimin!

Esteettömässä ja maksuttomassa ulkoilutapahtumassa voit kokeilla melontaa ja SUP-lautailua tai kulkea Metsämörrin jäljillä. Tutustu myös Kuusijärven uusiin esteettömiin palveluihin!

Koko perheen esteetön ja maksuton luontoliikuntatapahtuma järjestetään Kuusijärvellä lauantaina 9.9. klo 10–14. Tapahtumassa pääset liikkumaan luonnossa – apuvälineillä tai ilman. Kokeile melontaa ja SUP-lautailua tai testaa Paralympiakomitean ja Malikkeen luonto- ja ulkoliikunnan apuvälineitä. Välineiden käyttöön saat opastusta soveltavan retkeilyn asiantuntijoilta.

Lapset pääsevät tekemään hauskoja tehtäviä esteettömällä tai metsässä kulkevalla Mörrinpolulla. Kuusijärven esteettömän nuotiopaikan läheisyydessä ratkotaan puolestaan Metsämörrin suuntamysteeriä.  Metsämörrin toimintapisteistä vastaavat Suomen Ladun paikallisyhdistysten kokeneet ohjaajat.

Ranta-alueella pääset pelaamaan pihapelejä, ja klo 12 Vantaan Kortteliliiga järjestää leikkimielisen mölkkyturnauksen. Kisaan ilmoittaudutaan paikan päällä, voittajille on luvassa palkintoja! 

Tapahtumassa on oiva tilaisuus tutustua Kuusijärven esteettömiin palveluihin. Uusi reitti johdattelee ranta-alueelta esteettömäksi rakennetulle nuotiopaikalle, jossa tulet odottavat innokkaita makkaranpaistajia. Pakkaa reppuun omat eväät ja makkarat! Eväiden syönnin lomassa voit kuunnella ääneen luettuja satuja.

Tapahtuman esteettömyyskuvailun löydät Vantaan tapahtumakalenterista. Tapahtuma on maksuton, tervetuloa mukaan!

Lisätiedot
projektikoordinaattori Anni Polari, anni.polari@vantaa.fi, p. 040 195 5872