Veteraanijaosto

HUOM !

Kevätkausi päättyi tänä vuonna jo maaliskuun puolivälissä koronaepidemian ja sen rajaamistoimien johdosta. Se on vaikuttanut monella tavoin meidän arkeemme, kuten että yhteisiä tapaamisia ja tekemisiä ei ole ollut sen jälkeen. 

On normaalia, että koronavirus aiheuttaa huolta, siksi arjen rutiinit ovat tärkeitä. 

Ollaan yhdessä toiveikkaita tulevaisuuden suhteen ja uusien tekemisten suunnitelmiin, joista tarkemmin jäsenkirjeessä nro 2/2020. Jäsenkirje postitetaan jäsenille kesäkuun alkupuolella. 

*******************************************************************************

Jaoston lyhyt esittely
Rekolan Raikkaan veteraanijaosto on toimiva, energinen jaosto, jonka voimavarana on innostunut ja osallistuva jäsenistö. Jäseniä on tällä hetkellä noin 110 henkilöä, joista aktiivisessa toiminnassa on reilut 80.

Veteraanijaosto järjestää jäsenilleen kolme kertaa vuodessa tilaisuuksia, joissa tiedotetaan tulevista asioista, nautitaan kupponen kahvia, katsellaan kauden aikana otettuja valokuvia eri tapahtumista sekä tavataan muita jäseniä. Näihin tilaisuuksiin osallistuu säännöllisesti noin 35-45 jäsentä.

Veteraanijaoston jäsenet osallistuvat innokkaasti oman jaoston liikuntaryhmiin. Teatterikäyntejä on 1-2 kertaa vuodessa, joko oman seuran jäsenten kesken tai yhdessä TUL:n muiden seurojen jäsenten kanssa. Osallistutaan tai järjestetään TUL:n veteraanien yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia, esimerkiksi Kuusijärven ulkoilupäivä.

Jaakko Vastamäki on TUL:n Suur-Helsingin Piirin Veteraanijaoston jäsen ja Paula Kaunismäki toimii taloudenhoitajana.

Lisää kuvia pääset näkemään kuvagalleriasta! :)