Veteraanijaosto

Syyskausi avautuu liikunnalle . . .

Hikijumppa alkoi maanantaina 6.9., vesijumppa alkoi keskiviikkona 8.9. ja kuntosali alkoi perjantaina 10.9. Ja viikolla 37 alkoivat iltapäiväjumppa maanantaina 13.9. ja tuolijumppa torstaina 16.9.  Lisäksi teemme yhteistyötä Raikkaan Kunnon piirin kanssa. 

Lisätietoja: Esko Lerssi, puheenjohtaja, puhelin 0400 507559
esko.lerssi@kolumbus.fi

Tapaamme TUL Suur-Helsingin piirin muita veteraaneja, käymme yhdessä teattereissa, museoissa ja erilaisissa näyttelyissä.

Rekolan Raikkaan veteraanijaosto kutsuu mukaan liikkumaan kaikkia +55 vuotiaita - Ollaan yhdessä, välitetään toisistamme ja muistetaan turvavälit.

*******************************************************************************


Jaoston lyhyt esittely
Rekolan Raikkaan veteraanijaosto on toimiva, energinen jaosto, jonka voimavarana on innostunut ja osallistuva jäsenistö. Jäseniä on tällä hetkellä noin 110 henkilöä, joista aktiivisessa toiminnassa on reilut 80.

Veteraanijaosto järjestää jäsenilleen kolme kertaa vuodessa tilaisuuksia, joissa tiedotetaan tulevista asioista, nautitaan kupponen kahvia, katsellaan kauden aikana otettuja valokuvia eri tapahtumista sekä tavataan muita jäseniä. Näihin tilaisuuksiin osallistuu säännöllisesti noin 35-45 jäsentä.

Veteraanijaoston jäsenet osallistuvat innokkaasti oman jaoston liikuntaryhmiin. Teatterikäyntejä on 1-2 kertaa vuodessa, joko oman seuran jäsenten kesken tai yhdessä TUL:n muiden seurojen jäsenten kanssa. Osallistutaan tai järjestetään TUL:n veteraanien yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia, esimerkiksi Kuusijärven ulkoilupäivä.

TUL:n Suur-Helsingin Piirin Veteraanijaoston toiminnassa ovat mukana Paula Kaunismäki (taloudenhoitaja) ja Jaakko Vastamäki (jäsen).

Lisää kuvia pääset näkemään kuvagalleriasta! :)