Veteraanijaosto

Rekolan Raikkaan veteraanijaosto aloitti joululoman . . .

Rekolan Raikkaan veteraanijaoston kevätkausi 2023 alkaa maanantaina 9.1.2023 eli viikolla 2.

Jäsenkirje postitetaan kirjeitse tai sähköpostilla jäsenille vuoden vaihteessa Jäsenkirjeen liitteenä on viikko-ohjelma sekä TUL Uudenmaan piirin seniorijaoston jäsenkirje, josta löytyy paljon yhteistä tekemistä keväälle 2023.

Jos olet kiinnostunut veteraanijaoston toiminnasta, joka on suunnattu 
+50 -vuotiaille, ota yhteyttä. Jokainen osallistuu omien voimavarojensa mukaisesti, ryhmän vetäjät auttavat ja neuvoa voi aina kysyä. Yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Juuri nyt 3.12.2022, edessä on Itsenäisyyspäivä ja sen juhlallisuudet, erilaiset puurojuhlat ja -tapaamiset. Nautitaan niistä, koska voimme olla läheisten sekä ystävien kanssa. Jos et voi tavata kaikkia läheisiäsi tai ystäviä, laita viestiä, että välität hänestä.

Rauhallista Joulunaikaa, kerätään uudenlaista voimaa ja energiaa ja aloitetaan vuoden alusta liikuntaryhmissä innokkaina. Haasta itsesi uuteen tekemiseen!


P.S. Laita viestiä, jos sinulla on toiveita liikuntaryhmien osalta tai jos sinulla on ehdottaa uutta tekemistä.


*******************************************************************************


JAOSTON LYHYT ESITTELY


Rekolan Raikkaan veteraanijaosto on toimiva, energinen jaosto, jonka voimavarana on innostunut ja osallistuva jäsenistö. Jäseniä on tällä hetkellä noin 90 henkilöä, joista aktiivisessa toiminnassa on reilut 65.

Veteraanijaosto järjestää kolme tai neljä kertaa vuodessa jaoston yhteisiä tilaisuuksia, joissa tiedotetaan tulevista asioista, nautitaan kupponen kahvia, katsellaan mm. kauden aikana otettuja valokuvia eri tapahtumista. Samalla on aikaa keskustella toisten kanssa rauhassa ja tavata eri liikuntaryhmien jäseniä. Näihin tilaisuuksiin osallistuu säännöllisesti noin 40 jäsentä.

Veteraanijaoston jäsenet osallistuvat innokkaasti oman jaoston liikuntaryhmiin, joita on maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin sekä perjantaisin. Kesä- ja elokuussa järjestetään ulkojumppaa, joka on maksutonta toimintaa. Myös yhteisiä kävelyretkiä järjestetään muun toiminnan ohella. Teatterikäyntejä on jopa kerran kuukaudessa. Osallistutaan tai järjestetään yhdessä muiden TUL:n veteraanien kanssa yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia, esimerkiksi Kuusijärven ulkoilupäivä.

Vuonna 2022 on suunnitteilla yhteistoimintaa TUL:n Suur-Helsingin piirin veteraanien ja Kontulan eläkeläisten kanssa. Yhteyshenkilönä toimii toiminnanjohtaja Ville Hautakangas.

TUL Uudenmaan piirin veteraanijaoston toiminnassa ovat mukana Paula Kaunismäki (taloudenhoitaja) ja Jaakko Vastamäki (jäsen).

Lisää kuvia pääset näkemään kuvagalleriasta! :)