Veteraanijaosto

Kevään liikuntakausi sulkeutui avautumatta . . .

Jos toiminta voidaan aloittaa syksyllä, Raikkaan veteraanien liikuntaryhmissä on tarjolla hikijumppaa, kuntosali-toimintaa, tuolijumppaa sekä korttirinki. Uutena iltapäiväliikunta maanantaisin. Ryhmät kokoontuvat viikottain Koivukylässä, Rekolanmäen koululla, Karsikkokujalla, Marjatta-Säätiön tiloissa, Havukosken nuorisotalolla ja Raikkaan toimistolla. Lisäksi teemme yhteistyötä Raikkaan Kunnon piirin kanssa. 

Liikuntahetki Rautkallion kentällä kesällä 2021 maanantaisin klo 13–15 koronarajoitukset huomioiden. Liikuntamaanantait jatkuvat elokuussa: 16.8., 23.8. ja 30.8.2021 ja ovat kaikille avoimia. Ohjelmassa esimerkiksi keppijumppa tai jokin muu laji. Jos halutaan, liikuntahetken jälkeen mahdollisuus pelata Petankkia ja /tai mölkkyä. – Kaverin voi pyytää mukaan. Liikuntahetki on ilmainen.

Lisätietoja: Esko Lerssi, puheenjohtaja, puhelin 0400 507559
esko.lerssi@kolumbus.fi

Tapaamme TUL Suur-Helsingin piirin muita veteraaneja, käymme yhdessä teattereissa, museoissa ja erilaisissa näyttelyissä.

Petankkia on mahdollisuus pelata kesäaikaan Rautkallion kentällä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin yhdessä Havukosken eläkeläisten kanssa klo 13-15, Ruusupaviljongin kentällä Korsossa maanantaisin ja sunnuntaisin (Korska) klo 15-17, Myllypurossa tiistaisin (FEMMA) klo 10-12 ja sunnuntaisin Rajatorpan petankkikentällä klo 10-12 sekä eri kentillä keskiviikkosarjaa (HPet) klo 18 alkaen. – Tervetuloa mukaan pelaamaan! Talvikaudella mahdollisuus pelata Boccia Havukosken nuorisotalolla yhdessä Havukosken eläkeläisten kanssa keskiviikkoisin ja perjantaisin.


Rekolan Raikkaan veteraanijaosto toivottaa kaikille jäsenilleen mukavaa kesää ja toiveena on, että syyskaudella 2021 tavataan!

*******************************************************************************


Jaoston lyhyt esittely
Rekolan Raikkaan veteraanijaosto on toimiva, energinen jaosto, jonka voimavarana on innostunut ja osallistuva jäsenistö. Jäseniä on tällä hetkellä noin 110 henkilöä, joista aktiivisessa toiminnassa on reilut 80.

Veteraanijaosto järjestää jäsenilleen kolme kertaa vuodessa tilaisuuksia, joissa tiedotetaan tulevista asioista, nautitaan kupponen kahvia, katsellaan kauden aikana otettuja valokuvia eri tapahtumista sekä tavataan muita jäseniä. Näihin tilaisuuksiin osallistuu säännöllisesti noin 35-45 jäsentä.

Veteraanijaoston jäsenet osallistuvat innokkaasti oman jaoston liikuntaryhmiin. Teatterikäyntejä on 1-2 kertaa vuodessa, joko oman seuran jäsenten kesken tai yhdessä TUL:n muiden seurojen jäsenten kanssa. Osallistutaan tai järjestetään TUL:n veteraanien yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia, esimerkiksi Kuusijärven ulkoilupäivä.

TUL:n Suur-Helsingin Piirin Veteraanijaoston toiminnassa ovat mukana Paula Kaunismäki (taloudenhoitaja) ja Jaakko Vastamäki (jäsen).

Lisää kuvia pääset näkemään kuvagalleriasta! :)