Veteraanijaosto

Rekolan Raikkaan veteraanijaosto aloitti kesäloman . . .

Rekolan Raikkaan veteraanijaoston syyskausi alkaa maanantaina 5.9.2022 eli viikolla 36.

Jäsenkirje postitetaan kirjeitse tai sähköpostilla jäsenille juhannuksen jälkeen, viikolla 26. Jäsenkirjeen liitteenä on viikko-ohjelma sekä TUL Uudenmaan piirin veteraanijaoston jäsenkirje. Siinä on paljon yhteistä tekemistä syksyn 2022 aikana

Jos olet kiinnostunut veteraanijaoston toiminnasta, joka on suunnattu 
+50 -vuotiaille, ota yhteyttä. Mukaan mahtuu ja liikuntaryhmämme ovat edullisia. Jokainen osallistuu omien voimavarojensa mukaisesti, ryhmän vetäjät auttavat ja neuvoa voi aina kysyä. Yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Rekolan Raikkaan veteraanijaosto toivottaa rentouttavaa kesää, 
aloitetaan yhteisillä kahvihetkellä torstaina 1.9.2022 Koivukylän asukastilassa. Tervetuloa!

*******************************************************************************


JAOSTON LYHYT ESITTELY


Rekolan Raikkaan veteraanijaosto on toimiva, energinen jaosto, jonka voimavarana on innostunut ja osallistuva jäsenistö. Jäseniä on tällä hetkellä noin 90 henkilöä, joista aktiivisessa toiminnassa on reilut 65.

Veteraanijaosto järjestää kolme tai neljä kertaa vuodessa jaoston yhteisiä tilaisuuksia, joissa tiedotetaan tulevista asioista, nautitaan kupponen kahvia, katsellaan mm. kauden aikana otettuja valokuvia eri tapahtumista. Samalla on aikaa keskustella toisten kanssa rauhassa ja tavata eri liikuntaryhmien jäseniä. Näihin tilaisuuksiin osallistuu säännöllisesti noin 40 jäsentä.

Veteraanijaoston jäsenet osallistuvat innokkaasti oman jaoston liikuntaryhmiin, joita on maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin sekä perjantaisin. Kesä- ja elokuussa järjestetään ulkojumppaa, joka on maksutonta toimintaa. Myös yhteisiä kävelyretkiä järjestetään muun toiminnan ohella. Teatterikäyntejä on jopa kerran kuukaudessa. Osallistutaan tai järjestetään yhdessä muiden TUL:n veteraanien kanssa yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia, esimerkiksi Kuusijärven ulkoilupäivä.

Vuonna 2022 on suunnitteilla yhteistoimintaa TUL:n Suur-Helsingin piirin veteraanien ja Kontulan eläkeläisten kanssa. Yhteyshenkilönä toimii toiminnanjohtaja Ville Hautakangas.

TUL Uudenmaan piirin veteraanijaoston toiminnassa ovat mukana Paula Kaunismäki (taloudenhoitaja) ja Jaakko Vastamäki (jäsen).

Lisää kuvia pääset näkemään kuvagalleriasta! :)