Seniorijaosto

Syyskausi alkaa viikolla 36

Rekolan Raikkaan seniorijaosto lyhyesti

Jaoston nimenmuutos seniorijaostoksi otettiin käyttöön vuoden alusta ja virallinen hyväksyminen tehtiin seuran vuosikokouksessa 2023. 

TUL:n veteraanijaosto käyttää jo seniori -nimeä, koska sen toimintaa halutaan suunnata entistä paremmin ja laajemmin yli 55-vuotiaille kuntoliikkujille sekä kulttuurin ystäville. Myös me Raikkaan riveissä haluamme mukaan uusia harrastajia, jotta toiminnallamme olisi jatkuvuutta. Samalla toimintaan voitaisiin lisätä uusia lajeja siten, että se mahdollistaisi mahdollisimman monen osallistuvan, ainakin edes kokeilun. Uusien jäsenien myötä toimintaan saattaa myös tulla uusia ideoita ja ajatuksia. Tällä hetkellä ja näillä voimavaroilla tarjoamme tuttuja, kokeiltuja liikuntaryhmiä, sillä palaute on ollut myönteistä. – Tästä on hyvä jatkaa.

Muista kertoa kaverille, että liikuntaryhmissämme saa käydä kokeilemassa kerran tai kaksi ja vasta sitten päättää jatkaako kyseisessä ryhmässä. Arki ja liikkuminen turvalliseksi – voit itse vaikuttaa!

Syyskaudella jatketaan kevään malliin, jossa on tarjolla jokaiselle jotakin, kuten helppoa liikuntaa maanantai-iltapäivisin, pehmolentopalloa maanantai-iltaisin, vesijumppaa Hakunilan terapia-altaalla keskiviikkoisin (tiistain Foibekartanon ryhmä on täynnä), kuntosaliharjoittelua keskiviikkoisin ja tuolijumppaa torstaisin Marjatta-Säätiöllä sekä kuntosaliharjoittelua perjantaisin Karsikkokujalla. Korttirinki kokoontuu sopimuksen mukaan joka toinen tiistai Raikkaan toimistolla. 

Esko ja Paula


Jäsenkirje nro 2/2023 postitetaan kesäkuussa kirjeitse ja sähköpostilla jäsenille samalla postituksella kuin TUL Uudenmaan piirin veteraanijaoston jäsenkirje.


*******************************************************************************


JAOSTON LYHYT ESITTELY


Rekolan Raikkaan seniorijaosto on toimiva, energinen jaosto, jonka voimavarana on innostunut ja osallistuva jäsenistö. Jäseniä on tällä hetkellä noin 75 henkilöä, joista aktiivisessa toiminnassa on reilut 63.

Seniorijaosto järjestää vuoden aikana muutamia jaoston yhteisiä tilaisuuksia, joissa tiedotetaan tulevista asioista sekä suunnitellaan tulevia tapahtumia. Samalla on aikaa keskustella toisten kanssa rauhassa ja tavata eri liikuntaryhmien jäseniä. Näihin tilaisuuksiin osallistuu säännöllisesti noin 30 jäsentä.

Seniorijaoston jäsenet osallistuvat innokkaasti oman jaoston liikuntaryhmiin, joita on maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin sekä perjantaisin. Kesä- ja elokuussa järjestetään ulkojumppaa, joka on maksutonta toimintaa. Myös yhteisiä kävelyretkiä järjestetään muun toiminnan ohella. Teatterikäyntejä on jopa kerran kuukaudessa. Osallistutaan tai järjestetään yhdessä muiden TUL:n seniorien kanssa yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia, esimerkiksi kesäteatteriretki Heinolaan ja Kuusijärven ulkoilupäivä.

Vuonna 2023 jatketaan yhteistoimintaa TUL:n Uudenmaan piirin seniorien ja Kontulan eläkeläisten kanssa. Yhteyshenkilönä toimii toiminnanjohtaja Ville Hautakangas.

TUL Uudenmaan piirin veteraanijaoston toiminnassa ovat mukana jäseninä Esko Lerssi ja  Jaakko Vastamäki.

Lisää kuvia pääset näkemään kuvagalleriasta! :)