Veteraanijaosto

Koronatilanne sulki kaikki liikuntapaikat . . .

Kun toiminta voidaan aloittaa, Raikkaan veteraanien liikuntaryhmissä on tarjolla hikijumppaa, kuntosali-toimintaa, tuolijumppaa sekä korttirinki. Ryhmät kokoontuvat viikottain Koivukylässä, Rekolanmäen koululla, Karsikkokujalla, Marjatta-Säätiön tiloissa, Havukosken nuorisotalolla ja Raikkaan toimistolla. Lisäksi teemme yhteistyötä Raikkaan Kunnon piirin kanssa. 

Lisätietoja: Esko Lerssi, puheenjohtaja, puhelin 0400 507559
esko.lerssi@kolumbus.fi

Tapaamme TUL Suur-Helsingin piirin muita veteraaneja, käymme yhdessä teattereissa, museoissa ja erilaisissa näyttelyissä.

Maaliskuussa 2021 on opastettu kaupunkikävely Helsingissä. Huhtikuussa 2021 on ulkoilupäivä, jolloin kävellään Kuusijärveltä Bisajärvelle, omat eväät mukaan. Toukokuussa 2021 tehdään kurkistus Helsingin kaupungin teatterin kulisseihin ja opastettu kierros Nissbackaan.

Loma Salonsaaressa 26.-29.5.2021

Petankkia on mahdollisuus pelata kesäaikaan Rautkallion kentällä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, Ruusupaviljongin kentällä Korsossa maanantaisin ja sunnuntaisin (Korska), Myllypurossa tiistaisin (FEMMA) ja Rajatorpan petankkikentällä mm. keskiviikkosarjaa (HPet). – Tervetuloa mukaan pelaamaan! Talvikaudella mahdollisuus pelata Boccia Havukosken nuorisotalolla yhdessä Havukosken eläkeläisten kanssa keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Jos kiinnostuit tapahtumista, ota yhteyttä: Paula Kaunismäki, puhelin 050 4536364 tai kaunipau@gmail.com


Rekolan Raikkaan veteraanijaosto toivottaa kaikille jäsenilleen terveyttä sekä omaehtoista liikuntaa korona-ajan rajoitukset huomioiden!

*******************************************************************************


Jaoston lyhyt esittely
Rekolan Raikkaan veteraanijaosto on toimiva, energinen jaosto, jonka voimavarana on innostunut ja osallistuva jäsenistö. Jäseniä on tällä hetkellä noin 110 henkilöä, joista aktiivisessa toiminnassa on reilut 80.

Veteraanijaosto järjestää jäsenilleen kolme kertaa vuodessa tilaisuuksia, joissa tiedotetaan tulevista asioista, nautitaan kupponen kahvia, katsellaan kauden aikana otettuja valokuvia eri tapahtumista sekä tavataan muita jäseniä. Näihin tilaisuuksiin osallistuu säännöllisesti noin 35-45 jäsentä.

Veteraanijaoston jäsenet osallistuvat innokkaasti oman jaoston liikuntaryhmiin. Teatterikäyntejä on 1-2 kertaa vuodessa, joko oman seuran jäsenten kesken tai yhdessä TUL:n muiden seurojen jäsenten kanssa. Osallistutaan tai järjestetään TUL:n veteraanien yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia, esimerkiksi Kuusijärven ulkoilupäivä.

TUL:n Suur-Helsingin Piirin Veteraanijaoston toiminnassa ovat mukana Paula Kaunismäki (taloudenhoitaja) ja Jaakko Vastamäki (jäsen).

Lisää kuvia pääset näkemään kuvagalleriasta! :)