Veteraanijaosto

Koronatilanne sulki kaikki liikuntapaikat 31.1.2021 saakka

Kun toiminta voidaan aloittaa, Raikkaan veteraanien liikuntaryhmissä on tarjolla hikijumppaa, kuntosali-toimintaa, tuolijumppaa sekä korttirinki. Ryhmät kokoontuvat viikottain Koivukylässä, Rekolanmäen koululla, Karsikkokujalla, Marjatta-Säätiön tiloissa, Havukosken nuorisotalolla ja Raikkaan toimistolla. Lisäksi teemme yhteistyötä Raikkaan Kunnon piirin kanssa. 

Lisätietoja: Jaakko Vastamäki, puheenjohtaja, puhelin 040 5116298, jaakko.vastamaki@kolumbus.fi

Tapaamme TUL Suur-Helsingin piirin muita veteraaneja, käymme yhdessä teattereissa, museoissa ja erilaisissa näyttelyissä.

Maaliskuussa 2021 on opastettu kaupunkikävely Helsingissä. Huhtikuussa 2021 on ulkoilupäivä, jolloin kävellään Kuusijärveltä Bisajärvelle, omat eväät mukaan. Toukokuussa 2021 tehdään kurkistus Helsingin kaupungin teatterin kulisseihin ja opastettu kierros Nissbackaan.

Suunnitelmissa kevätloma Salonsaaressa.

Petankkia on mahdollisuus pelata kesäaikaan Rautkallion kentällä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, Ruusupaviljongin kentällä Korsossa maanantaisin ja sunnuntaisin (Korska), Myllypurossa tiistaisin (FEMMA) ja Rajatorpan petankkikentällä mm. keskiviikkosarjaa (HPet). – Tervetuloa mukaan pelaamaan! Talvikaudella mahdollisuus pelata Boccia Havukosken nuorisotalolla yhdessä Havukosken eläkeläisten kanssa keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Jos kiinnostuit tapahtumista, ota yhteyttä: Paula Kaunismäki, puhelin 050 4536364 tai kaunipau@gmail.comRekolan Raikkaan veteraanijaosto toivottaa kaikille jäsenilleen terveyttä sekä omaehtoista liikuntaa korona-ajan rajoitukset huomioiden!

*******************************************************************************
Jaoston lyhyt esittely
Rekolan Raikkaan veteraanijaosto on toimiva, energinen jaosto, jonka voimavarana on innostunut ja osallistuva jäsenistö. Jäseniä on tällä hetkellä noin 110 henkilöä, joista aktiivisessa toiminnassa on reilut 80.

Veteraanijaosto järjestää jäsenilleen kolme kertaa vuodessa tilaisuuksia, joissa tiedotetaan tulevista asioista, nautitaan kupponen kahvia, katsellaan kauden aikana otettuja valokuvia eri tapahtumista sekä tavataan muita jäseniä. Näihin tilaisuuksiin osallistuu säännöllisesti noin 35-45 jäsentä.

Veteraanijaoston jäsenet osallistuvat innokkaasti oman jaoston liikuntaryhmiin. Teatterikäyntejä on 1-2 kertaa vuodessa, joko oman seuran jäsenten kesken tai yhdessä TUL:n muiden seurojen jäsenten kanssa. Osallistutaan tai järjestetään TUL:n veteraanien yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia, esimerkiksi Kuusijärven ulkoilupäivä.

Jaakko Vastamäki on TUL:n Suur-Helsingin Piirin Veteraanijaoston jäsen ja Paula Kaunismäki toimii taloudenhoitajana.

Lisää kuvia pääset näkemään kuvagalleriasta! :)