Tapahtumia, yhteistä tekemistä . . .

TULE KUNTOLOMALLE SALONSAAREEN!

SALONSAAREN LOMAKYLÄ
Halkoniementie 88, 17200 Vääksy
puh. 044 076 6961
www.salonsaari.com

Loma Salonsaaressa to-la 25. – 27.5.2023, hinta: 160 € / hlö / 2 yötä

Lomaan sisältyy: Majoitus täysihoidolla sekä lomaohjaajan palvelut. Edullisella lisähinnalla on mahdollisuus käyttää lomakylään tilattavia palveluita esim. hierontaa, jalkahoitoa jne.

Maksut viimeistään 12.5.2023 Rekolan Raikkaan seniorijaoston tilille Nordea FI62 1220 3000 2510 62
Maksu vahvistaa varauksen. Kirjoita viestikohtaan lomalle tulijoiden nimet, jotta tiedämme, kenen/keiden maksu on kyseessä.

Tarvittaessa voimme avustaa kuljetuksissa.

Lomalle ilmoittautuminen viimeistään 5.5.2023, Jaakko Vastamäki,
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠s-posti: jaakko.vastamaki@kolumbus.fi tai puhelin: 040-5116298.


Salonsaaren Lomakylä on viehättävä juhla- kokous- ja lomanviettopaikka ympäri vuoden ja sen sijainti Asikkalan kunnassa, Päijänteen rannalla on ihanteellinen. Lomakylässä on mahdollisuus mm. kalastaa, veneillä, samoilla metsässä, saunoa ja myös palju on käytettävissä. Lähiseudulla on paljon mukavia retkikohteita, esimerkkinä Vääksyn kanava. Kauniisiin hämäläisiin järvimaisemiin on matkaa esimerkiksi Vantaalta reilu tunti. Salonsaaren Lomakylällä on pitkät perinteet. Lomakylän omistaa yleishyödyllinen yhdistys Salonsaaren Lomakylä ry, joka on perustettu jo vuonna 1973.

Päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat infopiste, kioski sekä ruokasali. Kioskista voi ostaa mm. makeisia, jäätelöä, virvoitusjuomia, keksejä ym. pikkupurtavaa. Kaikki tilamme ovat savuttomia ja sijaitsevat yhdessä kerroksessa, joten liikkuminen on helppoa. Majoitus on alueen kolmessa rivitalossa. Jokaisessa huoneessa on omat vessat ja suihkut, sekä oma takaovi terassille. Yhteistilassa on keittiö ja tv-huone. Majoitusrakennuksia on kolme.

Tervetuloa lomalle Salonsaareen!