Kausi 2022-2023

1.4.2023 Kotka

Olihan finaali kerta kaikkiaan  Oli mieletön tunnelma pelata Otsolan koululla suomenmestaruudesta. KSI oli parempi, mutta ensi vuonna me tullaan vielä vahvempina.

Paikalla oli liki 80 katsojaa ja todellista isomman tapahtuman tunnelmaa. Kiitos kaikille mukana olleille. Hopea ei oo häpeä.

Kiitos Suomen Lentopalloliitto ja #paralympia kaudesta. Mahtavaa, että laji tavoittaa näinkin suuren joukon harrastajia ja faneja.

Kiitos kuvista Esko.


20.3.2023

Niinhän siinä sitten pääsi käymään, että Raikas pelasi lauantaina Jämsässä itsensä finaaliin Kotkaa vastaan. Tarvittavat pisteet irtosi peleistä ja seuran ensimmäinen SM finaali on tosi asia !!

Finaalissa vastaan asettuu selkeästi runkosarjan voittanut KSI Kotka.

Altavastaajana meillä ei ole mitään hävittävää, ja voittamaan varmasti lähdetään. Tarvitsemme kumminkin kannustusta ja faneja paikalle pitämään mekkalaa.

Jos pääset paikalle, niin tunnelmasta tuo finaali ei jää kiinni. Sen voin luvata. Tulkaa siis paikalle Kotkaan Otsolan koululle 1.4.2023 klo 13:00.

Luvassa on Suomen parhainta istumalentopalloa !

17.3.2023

Raikas kohtaa ensimmäisessä pelissä Kotkan Invalidiyhdistyksen, ja kolmannessa pelissä ZZ Toivalan. 

Aiemmin tapahtunutta...: 

10.12.2022 Kotkaa vastaa Raikas taisteli tärkeän pisteen, ja 11.2.2023 Raikas näytti kyntensä ZZ.tiä vastaan ja kaatoi heidät Lohjalla 3-2.

KAIKKI pelit Raikas on pelannut 5 eräisinä.

Finaalipaikka on edelleen siis omissa käsissä.

HoTan kohtalo oli jäädä neljänneksi runkosarjassa.

Sarja-ja pistetilanne ennen viimeisiä pelejä

Kotka: pisteitä 11, 4 peliä pelattuna

ReRa: pisteitä 7, 4 peliä pelattuna

ZZ Toivala: pisteitä 6, 4 peliä pelattuna

HoTa: pisteitä 3, 6 peliä pelattuna