Otteluraportit 2021-2022

Toivala 26.3.2022

Ei riittänyt taistelu Kuopiossa lauantaina. Saattoi 4 tunnin automatka painaa kaikilla jaloissa.

Kotiin tuomisena pari tappiota, mutta hyvillä mielin tästä kumminkin eteenpäin.

HoTa oli vahvempi erin 3-1, ja ZZ Toivala nujersi Raikkaan suoraan 3-0.

Runkosarjan nelossija tuo tullessaan pronssipelin Hongiston Tarmoa vastaan 10.4 Lohjalla. Panoksena siis vielä mitali.

Nyt hyvä valmistautuminen ennen sitä peliä ja voitto kotiin!

Osalla porukasta on tulossa toukokuussa vielä Tallinnassa turnaus, missä pääsemme mittaamaan myös kansainvälistä tasoa.

Tämän jälkeen aletaankin kasaamaan ensikauden joukkuetta, ja otamme enemmän kuin mielellämme uusia "perseilijöitä" vahvuuteemme
Kotiturnaus 12.2.2022

Kuopion turnaus siirtyi koronan vuoksi, joten seuraavana vuorossa olikin jo kotiturnaus!

Rekolan Raikas järjesti lauantaina 12.2.2022 sarjassaan ensimmäisen istumalentopallon SM-turnauksen Korson koululla Vantaalla. Ennakkoon paljon mainostettu tapahtuma saikin yllättävän paljon katsojia lauantaina koulun lehtereille, ja buffetissa sai kahvia keitellä tiuhempaan tahtiin.

Ensimmäisessä pelissä Raikasta vastaan asettui KSI-Kotkasta. Peli alkoi tasaisesti, mutta KSI.n kokemus pitkissä palloralleissa kantoi hedelmää ja ensimmäinen erä meni kohtuullisen selvästi vierasjoukkueelle.

Toinen ja kolmas erä meni samalla tyylillä ja KSI marssi lopulta aika selvään 0-3 voittoon.

Rekolalta nähtiin muutamissa palloissa hienoa peli-ilmettä ja taistelua pisteistä. KSI:n kuusikkopelaamista Rekola sai oikeastaan horjutettua ainoastaan kolmannessa erässä, missä pisteitä Rekola sai kasaan mukavat 22. Rutiininomaisesti Kotkaan siis kolme sarjapistettä.


ZZ Toivalan pelaajat marssivat toiseen peliin KSI.tä vastaan .

Toivalan jaloissa pitkä pelimatka ei tuntunut, vaan KSI sai nähdä kohtuullisen kovan työn sen eteen, ettei Toivala ota sarjapisteitä mukaansa Kuopioon. Ensimmäinen erä lämmiteltiin, ja erä Kotkalaisille 21-25.

Toisessa erässä Kotkan Timo Herranen joutui jo turvautumaan aikalisiin herätellessään joukkuettaan. Lopulta erä kumminkin Kotkalle 24-26.

Kolmas erä oli jo ZZ.tin näytöstä. Joukkue lasketteli selvään erävoittoon 25-17, ja Kotkan poijjaat lähtivät etsimään uudestaan siipiään. Neljäs erä tästä pelistä oli ististä parhaimmillaan. Huikeita suorituksia ja pitkiä palloralleja. Kotka vei neljännen erän lukemin 20-25 ja koko pelin 1-3.

Kotka lähti kotimatkalle 6. pistettä takataskussaan.

Hienoa Kotka !!!


Päivän viimeisessä pelissä ReRa sai vastaansa Kuopion ihmeen. Pelistä ei Rekolan puolesta paljon muuta jäänyt käteen kuin kokemusta. Paras vire taisi kaikilla jäädä katsomoon edellistä peliä seuratessa.

Peli nopeasti ohi ja kolme sarjapistettä Kuopioon.  Erät 17-25, 13-25 ja 17-25.


Kotka voitti puhtaalla pelillä koko runkosarjan selkeästi. Vastusta muut pystyivät antamaan aika vaihtelevasti.

Pelit jatkuvat Toivalassa 26.3, missä Kotkalle pelataan finaali vastustaja. Kaikilla muilla joukkueilla on saumat vielä vaikka mihin.

Kiitos vielä mukana olleille.

Oli mukava kokea tämäkin ensimmäistä, mutta tuskin viimeistä kertaa.


Ististerveisin : pj Juha Kärkkäinen Rekolan Raikas


Lohja 12.12.2021

Raikkaan uusi tuore istumalentopallojoukkue sai tulikasteensa Lohjalla SM-turnauksessa. Vaikka tällä kuusikolla ei palloon oltu kertaakaan koskettu olivat kokeneet konkarit kentällä kuin kotonaan. Kuusikko asettui kentälle helposti ja peli lähti käyntiin vauhdikkaasti kotijoukkuetta Hongiston Tarmoa vastaan. Tiukkojen ja hyväntuulisten vääntöjen jälkeen erät menivät (25-27, 28-26, 22-25, 26-24, 13-15) ja ensimmäiset sarjapisteet kotiutettiin voitolla 3-2!

Viiden erän vääntö ei miehissä näkynyt vaan samalla tarmolla lähdettiin kohtaamaan KSI Kotka. Vaikka ihan ei peli riittänyt Kotkan kaatoon, niin upeat 17, 18 ja 20 pistettä saatiin silti joka erässä.

Voi siis sanoa, että hyvillä mielin lähdettiin turnauksesta kotimatkalle. Matka oli osalla pelaajista todella pitkä, mutta mahtavaa, että pääsitte mukaan.

Raikkaan pelit pääset katsomaan vielä tallenteena lentopallojaoston Facebook-sivuilta:  https://www.facebook.com/reralentopallo

Seurantaan kannattaa myös ottaa istumalentopallo.info ja liiton tulossivut https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2021a&sarja=ISTISM&lohko=1.


Seuraavaksi 22.1.2022 Kuopiossa tärähtää!

Älkääkä unohtako Raikkaan kotiturnausta 12.2.2022.